U kunt hier met Whatsapp een afspraak maken

Meetservice aan huis

Wij komen graag exact bij u meten

Geen ergernis meer met meten of verkeerd meten! Raamdecoratie Nijmegen komt graag uw ramen en deuren exact meten voor het mooiste resultaat. Dat doen we graag en bovendien heeft u dan perfect passend maatwerk raamdecoratie, jaloezie of gordijnen. In een straal van 25 km rond Nijmegen komen wij gratis meten.

Wij meten ook één raam of deur, geen probleem

Raamdecoratie Nijmegen komt regelmatig in de volgende plaatsen voor meten en monteren: Arnhem, Balgoij, Beers, Berg en Dal, Beugen, Beuningen, Bennekom, Boxmeer, Cuijk, Druten, Ewijk, Gennep, Grave, Groesbeek, Haps, Huissen, Malden, Mill, Milsbeek, Molenhoek, Nijmegen, Oosterhout, Ooij, Oss, Overlangel, St. Hubert, St. Anthonis, Uden, Valburg, Woezik, Wijchen, Winssen en Zevenaar.

Soms komen we het hele huis in één keer meten zoals voor de gordijnen, horren en jaloezieën. Wij komen ook voor één jaloezie meten als u wilt, geen probleem.! Wanneer wij een opdracht krijgen voor meerdere items dan rijden wij ook graag verder dan 25 km rond Nijmegen om te meten. Neem gerust contact op wat wij voor u kunnen betekenen.

Voor grotere opdrachten rijden wij graag verder dan 25km, ook voor de eventuele service


Gratis advies aan huis

Raamdecoratie Nijmegen is al 10 jaar actief in deze branche en kan u perfect adviseren. Wij leveren mooie en duurzame kwaliteitsproducten van o.a: A House of Happiness, Lega en Multisol. Nederlandse top bedrijven die allemaal maatwerk leveren.

Waarom zou u zelf meten, wij doen het gratis én exact voor u.

Meten en monteren

Na het adviseren, meten en bestellen van uw Raamdecoratie komen wij natuurlijk ook als u dat wenst uw horren, jaloezie en gordijnen perfect monteren. Voor het allerbeste resultaat!

Levertijd

Wij maken snel met u een afspraak voor advies en inmeten. Doorgaans kunnen wij ter plekke een offerte uitbrengen. Gaat u over tot aankoop dan is de levertijd voor het fabriceren van maatwerk decoratie, de levering aan huis en montage 15-20 werkdagen. Alle Raamdecoratie die geleverd wordt door RAAMDECORATIE Nijmegen wordt in Nederland op maat voor u gemaakt.