U kunt hier met Whatsapp een afspraak maken

Over eigenaar Patrick Hermens

De Handelsmarkt Nijmegen

Eigenaar van Raamdecoratie Nijmegen is Patrick Hermens. Komt van oorsprong uit Boxmeer, woont in Mill en is al jaren werkzaam bij de Handelsmarkt. De Handelsmarkt aan de Hertogstraat 75 is een grote vloerbedekking winkel. De eerste jaren heeft Patrick veel ervaring opgedaan met de verkoop van alle soorten laminaat, kunstgras, marmoleum, vloerbedekking e.a. Door de regelmatige vraag in de winkel naar raamdecoratie is hij ruim 10 jaar geleden jaren zijn eigen winkeltje begonnen in de Handelsmarkt. Hij heeft daar zijn eigen hoek met allerlei raamdecoratie met de nieuwste collecties van Nederlandse kwaliteitsleveranciers en fabrikanten. Raamdecoratie Nijmegen levert inmiddels al jaren met veel plezier mooie en degelijke raamdecoratie voor een goede prijs.


Maatwerk” en service aan huis is een bijzonder goed aangeslagen initiatief.

Wij zijn al ruim 10 jaar gevestigd in het pand van de Handelsmarkt in Nijmegen aan de Hertogstraat 75.

Goed advies over trends, kleuren en materialen

Idee van Patrick waarbij hij ook bij mensen thuis, als service bij zijn raamdecoratie, een gedegen advies geeft voor het beste en mooiste resultaat. Voor elke toepassing heeft Patrick een goed advies. Over de kleuren, de materialen, de nieuwe trends en de toepassing. Bovendien krijgt de klant dan altijd artikelen geleverd exact in de goede maat. Wij hebben een gratis meetservice. En wanneer klanten zich niet druk over de montage willen maken dan kunnen wij deze ook voor u monteren. Bij u in huis of op kantoor of winkel.

De Handelsmarkt met “Tapijt zonder Spijt”. Iedereen in Nijmegen kent de Handelsmarkt! Ruime keus in kamerbreed tapijt, kunstgras, marmoleum, pvc, vinyl en andere vloerbedekking. Al ruim 35 jaar gevestigd in de Hertogstraat.