U kunt hier met Whatsapp een afspraak maken

Hordeuren en raamhorren

Hordeuren voor elke tuin of elk balkon

Het seizoen van de horren breekt weer aan. Met een hor van Raamdecoratie Nijmegen houd u de insecten lekker buiten! We bieden verschillende horren op maat aan voor deuren en ramen. Wij verkopen uitsluitend horren van Nederlandse topmerken zoals Keje, Lega en Multisol. Voor de beste prijs maatwerk horren. Ook horren die te monteren zijn zonder te schroeven en te boren. Ook voor schuifpuien, schuifdeuren, serres en erkers leveren wij passende horren. Exact op maat! Naast onze plissé- en rolhordeuren, is de scharnierende hordeur een praktische en stijlvolle oplossing bij openslaande terras- of balkondeuren. Ook voor schuifpuien biedt een schuivende hordeur een goede oplossing.

Horren voor een dakraam, voor een draaikiepraam of een schuifraam

Voor ramen die naar binnen opengaan en ramen die naar buiten opengaan, overal hebben wij een goede oplossing exact op maat én praktisch én functioneel in gebruik.

Een plisséhor voor het raam

In een plisséraamhor vouwt het gaas op. Een voordeel is dat het minder ruimte inneemt en zeer duurzaam is. Daarnaast is deze raamhor ideaal in het dagelijks gebruik, je schuift de raamhor open en hij blijft staan op de gewenste stand. Je schuift deze hor daarna weer terug voor je raam.

Vaste hor voor raam of inklemhor

Het gaas in deze raamhor zit opgespannen in een frame. Deze hor klik je gemakkelijk zonder te schroeven in je kozijn en is ideaal voor draaikiep-ramen.

Een rolhor voor je raam

Hier rolt het gaas op in een cassette. Een voordeel is dat deze raamhor minder ruimte inneemt.

Kom langs op de Hertogstraat bij Raamdecoratie Nijmegen, de Handelsmarkt voor meer informatie of maak een afspraak bij u thuis of bedrijf.